For at sikre jer udstyr af høj kvalitet til lave priser, har vi hos Entrade udviklet vores egne produkter under mærket ’Qsantec’.

 

Som kunde hos os kan du altså spare penge, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller funktionalitet, ved at købe materialerne fra Qsantec.

Brandet har næsten alle de materialer, du behøver, for at lave en komplet varmepumpeinstallation. Det omfatter følgende produkter:

 

1. Kanalsystemer, som giver beskyttelse og sørger for et pænt og gennemført resultat. De fås i to forskellige serier: QD-serien, med bløde kanter i hvid, rød eller brun, og KD-serien, med skarpe kanter i hvid, rød eller brun.

 

 

2. Vægkonsoller, så varmepumpen kan monteres på en væg. På den måde kan varmepumpen nemt monteres på det valgte sted, samtidig med at vægkonsollerne giver et flot look. Jordstativer, så varmepumpen kan stilles på jord, fliser eller lignende. Disse stativer kan dæmpe vibrationerne med de korrekte vibrationsdæmpere

 

 

3. Hus og tag til varmepumpen, for at give beskyttelse og et mere pænt og diskret design. Det fås i hvid og sort, og der er mulighed for at tilkøbe forhøjere, hvis du har brug for det.

 

 

4. Isoleret dobbelt- og enkeltrør, som er slidstærke og giver en høj grad af isolation, så du undgår beskadigelse og rivning af rørene.

 

 

Se mere om produkterne fra Qsantec på vores webshop!