Hos os finder du de mest anvendte kølemidler til netop din varmepumpes drift.

Vi har en smart løsning til dig som arbejder med kølemiddel, samt Nitrogen. Første gang du handler et kølemiddel, eller nitrogen, køber du flasken og indhold.

Nedenfor kan du læse mulighederne med vores system, som bestemt er en overvejelse værdig.

Mulighed 1.     
KØB AF KØLEMIDDELFLASKE MED KØLEMIDDEL:

 1. Du køber en kølemiddelflaske med indhold hos os. 
   
 2. Du benytter nu kølemidlet på det respektive anlæg.
   
 3. Inden flasken er helt tom, kontakter du os og vi sender en ny flaske med kølemiddel, som debiteres. Både flaske og kølemiddel.
   
 4. Når flasken er helt tom, kontakter du os igen og vi sender dig RETUR fragtpapirer og arrangerer afhentning af den tomme flaske. Du pakker flasken ind i sort plast og påklæber fragtpapirerne, samt stiller flasken ud til afhentning. Når vi modtager flasken retur, krediterer vi flasken 100 %, dog betaler du fragten. 
  ​​​​

OBS! Vi anbefaler at du suger vakuum på den tomme flaske for at sikre at flasken er 100% tom. 

Mulighed 2. 
KØB AF TOM KØLEMIDDELFLASKE TIL TØMNING AF ANLÆG:


1.   Køb 1 TOM kølemiddelflaske til tømning af anlæg. En ”R” flaske. 

2.   Tøm anlægget for kølemiddel.


3.   Når flasken er fyldt med kølemiddel – maks. 70 % volumen, kontakter du os, vi sender en ny ”R” flaske til dig, samt sender dig RETUR fragtpapirer og arrangerer afhentning af flasken. Denne flaske skal pakkes i gennemsigtig plast, så faremærkater er synlige.  Du klæber fragtpapirer udenpå den klare indpakning og stiller flasken klar til afhentning. Vi sørger for afhentning af flasken. Når vi modtager flasken retur, krediterer vi flasken 100 %, dog betaler du fragten.

 

OBS! Du bør kun benytte 1 slags kølemiddel pr. R-flaske, da du på denne måde kan få renset dit kølemiddel og genkøbe det til KUN 198 DKK pr. kg. Foruden den lavere pris undgår du samtidig at betale KMO miljøafgift og punktafgift, da disse afgifter er betalt for kølemidlet. 

3 FORDELE VED Entrade’s flaskesystem:

 • Nyt, rent kølemiddel. Du betaler kun for flaskens indhold af kølemiddel, samt afgifter.
   

 • ”R” flasker. Når vi modtager dit forurenede kølemiddel, analyserer vi indholdet i flasken. Hvis det er muligt, renser vi dit kølemiddel. Du kan nu købe det rensede kølemiddel for kun 198 DKK pr. kg. Og kan sælge det helt uden afgifter. En god forretning for dig.
   

 • Som en ekstra service til dig arrangerer vi al transport for dig. På denne måde drager du nytte af vores rabatordning med Fragtmanden
   

Hos os finder du de mest anvendte kølemidler til netop din varmepumpes drift. 
Vores kølemiddelsortiment består bl.a. af R32, R134a, R410A m.fl. og leveres i flasker af 9 – 12 kg afhængig af hvilken type kølemiddel der er tale om. 

 

Se mere