Skal du også prøve vores nye ekstremt vibrationsdæmpende montageblokke?

oprettet d.

montageblokke-entrade-vibrationsdæmpende

Ekstremt vibrationsdæmpende montageblokke

 

På grund af øget efterspørgsel efter montageblokke med høj vibrationsdæmpende effekt, er vi begyndt at forhandle disse ekstremt vibrationsdæmpende montageblokke.

 

montageblokke-vibrationsdæmpende-entrade-forhandler-pris

 

Blokken er lavet af SBR vulkaniseret gummi, som netop gør blokkene ekstremt vibrationsdæmpende, samtidig med de kan klare en belastning op til 500 kg for blokkene på L600 mm og op til 300 kg for blokkene på L450 mm.

 

Det vulkaniseret gummi har desuden en høj vejrbestandighed og af denne grund er montageblokkene klargjort til udendørs montering. Det er gjort ved, at bunden er skridsikker samt tillader vanddræning i kraft af dens udformning.

 

For at lette dit arbejde ved montering, er der indbygget libelle, så du hurtigt kan se, om montagen er i vater. Blokkene laves i to forskellige varianter, hvor den ene er med montageskinne, som tillader små justeringer efter endt montering. Montageblokken uden skinne tillader at varmepumpen fæstnes med skruer direkte ned i montageblokkens overside. Vi forhandler naturligvis begge varianter og i to længder. Derudover, har vi også de tilhørende forhøjere på lager.

 

Har du spørgsmål til montageblokkene eller til en af vores mange andre varer, så tøv ikke med at ringe til os eller kontakt os på email: salg@entrade.dk

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar