Så enkelt kan det gøres: Fire trin til høj kundetilfredshed og en effektiv arbejdsproces

oprettet d.

Kemikalier er den fortrukne metode til at dræbe bakterier - også de bakterier, der lever i indedele!

Service er en vigtig del af at sælge og montere varmepumper og alle pumper bør blive efterset og rengjort mindst en gang om året. Derfor har vi valgt at have fokus på rengøring af varmepumper i to nyhedsbreve: Denne om rengøring af indedel. I næste uge, kan du læse om rengøring af udedel.

Sådan rengør du indedelen!

Fire trin til høj kundetilfredshed og en effektiv arbejdsproces.

TRIN 1: Grundrengøring

Ved særligt snavsede, fedtede og nikotinbeskidte indedele, er det vigtigt, du starter med en god grundrengøring. Her foreslår vi, at du bruger vores produkt VerteX, som er et adaptivt rengøringsmiddel. Det betyder, at det angriber og neutraliserer skidt og snavs, med en hhv. høj og lav pH-værdi. 

TRIN 2: Normalrengøring

Det næste skridt er at få slået alle bakterierne ihjel. Dette step skal altid udføres ved servicebesøg, da bakterier og andre mikroorganismer, der vokser på fordamperspiraler, forårsager dårlig lugt og i yderste konsekvens spreder sygdom og frembringer allergiske reaktioner.


Vi foreslår, at du bruger CondenCide til spiraler og bakker i aircondition- og kølesystemer, da det dræber 99,999 % af bakterierne på mindre end 60 sekunder.

TRIN 3: Efterbehandling

Når du er helt færdig med at rengøre og desinficere, foreslår vi brug af GuardianSpray til efterbehandling
af indedele. GaurdianSpray stopper lugte og mulige sygdomskim i at opstå op til 6 måneder efter servicen. Den sikrer herudover også at systemet kører med optimal effektivitet. Det fjerner tillige potentielt farlige mikroorganismer.

TRIN 4: Kasserengøring

Uanset hvor ren indedelen er, kan et ridset, misfarvet eller snavset udseende give indtryk af en snavset enhed. EasyFinish er et rengøringsmiddel til betjeningspanel og kabinet på airconditionenheder, som er udviklet specielt til at fjerne nikotin, fedt og snavs generelt.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar